Toimituskulut

Toimitamme kaikki tilaukset ilman postikuluja.
Toimitamme ainoastaan Suomeen.

Maksutavat

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

Checkout-palvelu

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.
Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme, on arvioitu toimitusaika 5-10 työpäivää. Joskus käy niin että listoille on jäänyt myös tuotteita, joita ei enää ole saatavilla, mutta emme ole saaneet siitä tietoa. Mikäli epäilet tällaista pyydämme varmistamaan saatavuuden lähettämällä postia osoitteeseen myynti@sukkanet.fi
Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille sukkanet on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
Sukkanet toimittaa tuotteita normaalisti vain Suomessa. Kaikki Sukkanetin toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttaja ja Sukkanet muuta erikseen sovi.
Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@sukkanet.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Tuotepalautukset lähetetään osoitteeseen: Sukkanet, Rauhalantie 7, 75530 NURMES
Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.